Vanavond: Azady te gast bij Radio 1

19/09/2010 HILVERSUM – Vanavond is de vertegenwoordiger van Azady, Mand Khidir, te gast bij Radio 1 in het programma ‘Met Het Oog Op Morgen’ van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS). Hij zal hier spreken over de ‘Koerdische kwestie’ in Turkije.

Door een van onze redacteuren
Foto: Radio.nl

Met het eindigen van de wapenstilstand dat door de Arbeiderspartij van Koerdistan (PKK) op 13 augustus was uitgeroepen, is deze kwestie steeds meer onder de internationale aandacht gekomen. De staakt-het-vuren werd ingesteld om de dialoog tussen de betrokken partijen in kwestie te vergemakkelijken. Morgen loopt deze voorbij en in het programma zal vooruit geblikt worden naar deze dag. Enkele vragen zijn of de wapenstilstand iets heeft opgeleverd en welke stap de Turkse regering nu zal nemen.

De uitzending zal vanavond van 23.00 tot 24.00 te horen zijn op Radio 1. De zender wordt uitgezonden via radiofrequentie 98.9 FM voor de meeste delen van het land. Een lijst met de verschillende frequenties kunt u hier vinden.

Klik hier om de uitzending online te beluisteren.

Bron: Azady.nl

Lees meer van
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=10278

Geplaatst door op 19 Sep 2010. Gearchiveerd onder Nederland. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

You must be logged in to post a comment Log in

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes