Azady lanceert nieuwe website

Beste lezers,

Eén van de belangrijkste projecten van Azady in 2010 is een feit: een vernieuwde website die het gebruiksgemak moet vergroten en visueel tot de top moet behoren. Met deze lay-out is dit project grotendeels compleet.

Opmaak

De opmaak van Azady is volledig hervormd. Een van de belangrijkste veranderingen is dat wij zijn overgestapt van PHP-fusion op WordPress als motor van onze website. Hiermee hebben wij het mogelijk gemaakt om onze website van een mooie en een functionele opmaak te voorzien. Dankzij deze volledig vernieuwde opmaak kunt u voortaan alle artikelen van uw favoriete schrijver eenvoudig op één plek terugvinden. Daarnaast is het mogelijk om met één muisklik een op Azady gepubliceerd bericht op uw favoriete sociale netwerksite te delen. Ook kunt u voortaan gebruik maken van onze RSS-feed.

Nieuwe rubrieken

Met de lancering van onze nieuwe website introduceren wij twee nieuwe rubrieken: Lifestyle & Entertainment en Onder de aandacht. Lifestyle & Entertainment is gelanceerd om de lezer kennis te kunnen laten maken met Koerden en Koerdistan op een ander gebied dan alleen politiek. Dit betekent dat onderwerpen zoals muziek, dans, typisch Koerdische gerechten en Koerdische gebruiken uitgebreid aan bod zullen komen.
Met de rubriek Onder de aandacht willen wij bovendien met enig regelmaat de lezer kennis laten maken met belangrijke artikelen die op dit moment gepubliceerd worden over Koerden.

Over Koerdistan

Met de nieuwe website introduceren wij ook een speciale pagina over Koerdistan. Hierbij willen wij graag in een korte tijd de geïnteresseerde lezer kennis laten maken met de Koerden en Koerdistan en praktische informatie bieden aan hen, die bijvoorbeeld van plan zijn naar Koerdistan te reizen, of die een keer een kijkje willen nemen in de Koerdisch cuisine.

Nieuw wachtwoord

Tot slot willen wij al onze lezers erop attenderen dat wij om veiligheidsredenen alle wachtwoorden van onze lezers gerest hebben met de lancering van onze nieuwe website. Wij verzoeken iedereen om een nieuw wachtwoord aan te vragen (rechts bovenaan).

Voor reacties en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@azady.nl

Zjir Rashaan

Hoofdredacteur

Zjir Rashaan
Lees meer van Zjir Rashaan
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=12651

Geplaatst door op 26 Oct 2010. Gearchiveerd onder Redactioneel Commentaar. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Reacties plaatsen niet toegestaan

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes