Supertrash in zee met Samsung

Foto: Samsung

AMSTERDAM – De Koerdische mode-icoon Olcay Gulsen en eigenaresse van het label Supertrash, gaat in zee met electronicamerk Samsung.

De dertigjarige Olcay Gulsen heeft het nieuwste product van Samsung als eerst in ontvangst mogen nemen. Het gaat hier om de Samsung Galaxy Tab Luxery Edition, de luxe uitvoering van de touchscreen tablet van Samsung.

De overhandiging van het eerste exemplaar aan Gulsen stond symbool voor het samenwerkingsverband dat zij met Samsung aangaat. In 2011 zullen Samsung en Supertrash samen werken aan een nieuwe lijn ladyphones dat door Samsung op de markt gebracht zal worden.

“It’s official! I am the new face of the Samsung ladyphone! It’s all about being Smart and Sexy!”

In een Twitter bericht laat Gulsen weten dat zij het nieuwe gezicht van Samsung zal worden. Het is te weten gegeven dat het gezicht van Olcay Gulsen acht maanden lang vanaf januari 2011 op alle Samsung billboards in het Verenigd Koninkrijk te zien zal zijn.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen, geboren en getogen in Nederland, is dertig jaar oud en eigenaresse van het modelabel ‘Supertrash’, dat een geschatte waarde van 22 miljoen heeft. Het label is in 24 landen over de wereld terug te vinden, waaronder de Verenigde Staten, Engeland en natuurlijk Nederland.

Bron: Azady.nl, Samsung.com, Twitter

Nieuws
Lees meer van Nieuws
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=14653

Geplaatst door op 14 Dec 2010. Gearchiveerd onder Nederland, Nieuws. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

3 reacties voor “Supertrash in zee met Samsung”

  1. zoidberg

    being smart and sexy in combinatie met ladyphone? hmmm dit wordt echt een revolutie!

  2. Hiram-Abiff

    Gulsennn (L) jij bentt TOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

  3. PlanetRose

    Hard werken, pays off. Maar dat was al bekend.

Reacties plaatsen niet toegestaan

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes