WK junioren tafeltennis 2011 in Koerdistan

Foto: Sportlogos.net

HAWLER – Het hoofd van de Iraakse Federatie van tafeltennis bevestigde woensdag dat de federatie reeds een bevestiging heeft ontvangen van acht landen die deel zullen nemen aan het Wereldkampioenschap tafeltennis voor junioren, wat volgend jaar in Hawler van start zal gaan.

“De Iraakse Federatie van tafeltennis heeft acht officiële goedkeuringen ontvangen uit Libanon, Bahrein, Syrië, Egypte, Iran, Nigeria, Zweden, Sri Lanka, en daarnaast een verbale goedkeuring van Frankrijk om deel te nemen aan het WK voor junioren, dat in 2011 in Hawler zal worden gehouden”, aldus Kathum Khazaal het hoofd van de federatie.

De Internationale Federatie heeft de 6e van januari 2011 als uiterste datum gesteld voor de ontvangst van de goedkeuringen van de deelnemende teams aan het WK voor junioren. Het Kampioenschap zal van 26 tot en met 29 in Hawler gehouden worden.

Bron: Azady.nl, AKnews

Nieuws
Lees meer van Nieuws
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=15362

Geplaatst door op 30 Dec 2010. Gearchiveerd onder Nieuws, Welzijn. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Reacties plaatsen niet toegestaan

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes