Koerdistan wil banden met Polen versterken

Foto: 3dimerce

HAWLER – Een delegatie van 15 bedrijven uit de regio Koerdistan bezoekt op donderdag Polen om een jaarlijkse zakenbeurs af te gaan  in het land.

Salah Khidir, hoofd van het Pools-Iraakse Handel en Industrie Kamer heeft gezegd dat de driedaagse expo op 14 januari van start zal gaan. Het Koerdische team streeft ernaar de banden tussen de zakenlieden en bedrijven van de gastland gedurende het evenement te stimuleren.. Ook zei Khidir dat de vertegenwoordigers van sommige bedrijven uit de provincie Kerkuk in de Koerdische delegatie zitten.

Volgens Khidir is de expo een goede gelegenheid om de wederzijdse economische banden te versterken omdat vele Poolse topambtenaren vanuit de handel, wederopbouw, buitenlandse ministeries de expositie zullen bijwonen, maar ook Poolse zakenlieden en directeuren van de Kamers van Handel en Industrie. Ook zal KRG-afgevaardigde Ahmed aanwezig zijn.

Meer dan 11 duizend bedrijven opereren momenteel in de regio Koerdistan en vele andere staan in de rij om een werkvergunning te krijgen.

Bron: Azady.nl, Zawya

Nieuws
Lees meer van Nieuws
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=16119

Geplaatst door op 13 Jan 2011. Gearchiveerd onder Economie, Nieuws. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Reacties plaatsen niet toegestaan

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes