Dersimspor vs. Besiktas

Foto: hurriyetdailynews.com/

ISTANBOEL – Op 22 januari speelt Dersimspor tegen de Turkse Besiktas uit de hoogste voetbaldivisie, in Istanboel. Volgens verklaringen afgelegd door wordvoerders beide teams zal de opbrengst van de wedstrijd in zijn geheel aan Dersimspor geschonken worden.

Het is te weten gegeven door woordvoerders van Dersimspor en Besiktas dat zij op 22 januari 15:00uur plaatselijke tijd een vriendschappelijke wedstrijd zullen spellen in het Inönü Stadion van Istanboel. In een persverklaring gepubliceerd op de website van Dersimspor door het bestuur van het team, wordt benadrukt dat de wedstrijd zeker weten door zal gaan en dat verwacht wordt dat alle spelers ingezet zullen worden.

Het bestuur wijst er echter ook op dat het voor de wedstrijd het meest van belang is dat het stadion gevuld zal worden door supporters van beide teams. Welke spelers er zullen spelen, achten zij van minder belang.

Alle opbrengsten van de wedstrijd zullen gaan naar Dersim Spor. De vriendschappelijke wedstrijd is met de hulp van het bestuur van Besiktas georganiseerd en heeft als doel bij te dragen aan de ontwikkeling en onderhoud van Dersimspor. Dersimspor is kortgeleden pas opgericht in het Noord-Koerdische Dersim. Met deze wedstrijd wordt gehoopt een financiële bijdrage te leveren aan de niet uitgebreide kas van Dersimspor.

Bron: Azady.nl, ANF

Nieuws
Lees meer van Nieuws
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=16131

Geplaatst door op 13 Jan 2011. Gearchiveerd onder Nieuws, Welzijn. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

5 reacties voor “Dersimspor vs. Besiktas”

 1. Haribo

  dit is zoooooo niet boeiend

 2. Hiram-Abiff

  echt saai alsof ons iets boeit, niet duss..

 3. Hiram-Abiff

  maar ik ga azady wel missen!!! dat boeit me wel!!

 4. PlanetRose

  Als ik de keeper van Dersimspor zou zijn, zouden we met 100% zekerheid winnen.

 5. smurf

  @haribo & hiram-abiff
  dames, onderschat de waarde van voetbal voor ons mannen niet….
  dersim heeft eigen voetbalteam! wacht maar tot koerdistan cup ooit op een dag komt hopelijk….

Reacties plaatsen niet toegestaan

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes