“Barzani verantwoordelijk voor het uitblijven van ministeries voor Gorran”

Foto: The Hawler Tribune

HAWLER – Ali Bapir, de leider van de Islamitische Groep van Koerdistan, beschuldigt Massoud Barzani, de president van Zuid-Koerdistan, er verantwoordelijk voor te zijn dat Gorran geen ministeries heeft gekregen.

Door Kawa Ali

Op de vraag van de Koerdische krant Awene, over wie er verantwoordelijk voor zou zijn voor het feit dat Gorran geen ministeries toegewezen heeft gekregen in Bagdad, heeft Bapir geantwoord dat dit president Barzani betreft.

“Barzani was verantwoordelijk voor het niet deelnemen van Gorran aan de Iraakse regering. Barzani moet andere partijen met verschillende meningen ook accepteren, maar dat heeft hij niet gedaan”, aldus Bapir tegenover Awene.

Ali Babir gaf ook aan dat Gorran acht zetels heeft behaald in het Iraakse parlement en daarmee recht heeft op ministeries.

Gorran

Gorran nam onafhankelijk deel aan de Iraakse verkiezingen en behaalde hierbij ruim 550.000 stemmen, waarmee ze recht kregen op acht zetels in het Iraakse parlement.

Ali Bapir

Ali Bapir is de leider van de Islamitische Groep van Koerdistan. De partij splitste in 2001 onder leiding van Bapir zich af van Islamitische Beweging van Koerdistan, die in 1979 in Zuid-Koerdistan is opgericht.

Bron: Azady.nl, Awene

Nieuws
Lees meer van Nieuws
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=16412

Geplaatst door op 21 Jan 2011. Gearchiveerd onder Maatschappij, Nieuws. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

8 reacties voor ““Barzani verantwoordelijk voor het uitblijven van ministeries voor Gorran””

 1. Haribo

  kawa stop aub met leven.. je zet je zelf voorschut maar azady nog meer.. ff serieus welke redacteur met het syndroom van down heeft deze randdebiel geaccepteert

 2. smurf

  haribo… jij praat echt groot voor iemand die alleen maar kitiek geeft (lees: klaagt)

 3. Haribo

  google aub naar ‘kawa ali rudaw’dan zie je wat voor bloedzuiger dit is.. het zal me niet verbazen dat de aivd hem in de gaten houd.. vieze terrorist.. hij heeft hier 3 artikelen met zijn naam eronder en alle 3 zijn propaganda tegen de krg.. dus een dikke landverader.. en allemaal met de zelfde bron.. als we dat soort onzin willen lezen zouden we niet naar azady.nl komen..

  ik heb niks te klagen want honden als hem betekenen niks voor mij.. azady bbeweert al jaren dat ze objectief zijn en etc.. maar dan zie je mensen als hem hier schrijven..

  ooh rudaw krijgt zoveel betaald van pdk rudaw krijgt dit rudaw krijgt dat.. en uit haat gaan ze propaganda maken hier hahahaha

  ik geniet ervan sluit maar af deze website

 4. zoidberg

  @Haribo

  Enige bloedzuiger op deze site… dat ben jij! En enige website die durft jouw serok, Masoud Barzani en Nechirvan Barzani, kritiek te geven… is Azady! De stem van de vrijheid. Vind je het niet leuk? Kom dan niet meer terug op Azady.nl En toch kom je terug!!! Dat zegt iets over Azady. Jammer dat er geen azady meer is. Wie moet voortaan Haribo-achtigen op hun plekje zetten? Toch niet rudaw!?

 5. smurf

  ik vind je echt triest Haribo… en agressief…
  duidelijk dat je om de een of andere reden iets tegen Azady hebt
  ik kan niet begrijpen hoe iemand iets tegen vrijheid kan hebben, in welke vorm dan ook
  Maar als jij oogkleppen wil opzetten en zonder nadenken luisterne wil naar wat opgelegd is, accepteer ik dat ook. het is je goede recht, maar neem het asjeblieft niet kwalijk als anderen voor zich zelf durven te denken

 6. Haribo

  als kawa voor zich zelf wil denken moet hij een colum schrijven en niet een nieuwsartikel.. ik heb niks tegen azady alleen ik vind het onbegrijpelijk dat ze een mongooltje als hem hier nieuws laten schrijven.. nieuws hoort objectief te zijn niet

  hij is letterlijk vertaler van awene.. dat kan iedere mbo 2 patient..

  al jullie tuig bijelkaar zijn niet eens een procent van onze achterban dus mij op je plaats zetten moet je op je moedertjes buik schrijven

 7. smurf

  Haribo groot praten is een ding, daden tonen iets heel anders

  laat mij zien, citeer mij, waar die Kawa Ali iets liegt in het nieuwsartikel of zijn mening op probeert te leggen op jouw.Citeer mij wat er subjectief aan is. Ik zie het niet, misschien kun je het mij leren.

  en wat je laatste zin betreft, droom lekker verder.

Reacties plaatsen niet toegestaan

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes