Een gematerialiseerd ideaal

AMSTERDAM – Jaren geleden begon ze als een ideaal. Ze begon als het ideaal van jongeren met een verlangen naar vrijheid en waarheid, het ideaal van Koerden en van Koerdistan. Stemmen verenigden zich in één en materialiseerden zich tot Azady. Haar stem luidde en vierde zege, haar stem vulde gewillige oren met het vrije woord.

Vandaag is Azady jarig. Zes jaar geleden begon zij de Koerden in het Nederlandse taalgebied te dienen. Vol overgave zorgde haar redactie jaren lang voor dagelijkse berichtgeving over de Koerdische zaak, onpartijdig en zonder restricties.

Vandaag weerklinkt de stem van de vrijheid nog steeds, in de harten van ieder die de wil heeft naar haar te luisteren.

6 sala Azady pîroz be!

Azady
Lees meer van Azady
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=16938

Geplaatst door op 18 Jun 2011. Gearchiveerd onder Headlines, Maatschappij, Nieuws. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Reacties plaatsen niet toegestaan

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes