Steun slachtoffers in Wan

Stelt u zich eens voor: uw huis is verwoest door een aardbeving. Uw partner en kinderen zijn vermist. U bent letterlijk alles kwijt. Het is eind oktober en volgens weervoorspellingen gaat het vanavond sneeuwen. Geen geld, geen dak boven het hoofd, geen warme kleding. Wat zou u doen? Dit overkwam duizenden mensen in het oosten van Turkije na de aardbeving op 23 oktober 2011. Het dodental staat inmiddels op ruim 450 en er liggen nog honderden mensen onder het puin. Dit aantal loopt dus met de dag op. U kunt de pijn en het leed van die mensen niet verzachten. U kunt er wel voor zorgen dat ze vanavond een dak boven het hoofd hebben. Laat hen niet in de kou. Help. En doneer.

Donaties kunnen worden gedaan aan een van de volgende organisaties.

  • NGO Sarmasik

Naam: Sarmasik
IBAN: DE89305500000093349884
BIC: WELADEDN
Stad: Neuss
Land: Duitsland
Beschrijving: WAN – ERDHEJ
Transactiekosten: geen
www.sarmasik.org

  • Koerdische Rode Halve Maan

Giro: 7460693
Postbus 30002
6803 AA Arhnem

http://www.heyvasor.com/

  • Turkse Rode Halve Maan (lokale Rode Kruis)

Giro 7244

www.ifrc.org

http://www.kizilay.org.tr/

Nieuws
Lees meer van Nieuws
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=16973

Geplaatst door op 27 Oct 2011. Gearchiveerd onder Geen categorie, Headlines, Koerdistan. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Reacties plaatsen niet toegestaan

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes