Waarom deze rubriek?

Vijf jaar geleden ontstond Azady uit ontevredenheid. Ontevredenheid over de eenzijdige berichtgeving over de Koerden in de Benelux en de door politieke krachten gedomineerde Koerdische gemeenschap in de diaspora. Een onafhankelijk nieuws- en opiniemedium was het antwoord. Een medium dat de lezer voorziet van ongecensureerde berichtgeving. Azady.nl was geboren.

Vijf jaar na dato zijn onze redactieleden en medewerkers zich meer dan ooit bewust van het feit dat een geheel vrijwillige en toch een professionele medium de lezer niet voldoende reden geeft om ze te overtuigen van datgene waar we voor staan: schrijven zonder restricties. Er is meer interactie nodig met de lezer dan de 9704 nieuwsberichten, 285 columns en 430 achtergrondartikelen die tot nu opgebracht zijn. Daarom zal Redactioneel Commentaar voor de nodige interactie zorgen tussen Azady en haar lezers. Met een wederzijds respect als enige voorwaarde.

Voortaan zult u meer informatie krijgen over Azady: Waar staan we voor? Waarom Azady? Financiën en hoe we tegen bepaalde nieuwsactualiteiten aankijken.

Voordat we het volgende stuk publiceren, kunt alvast onze beginselen lezen: de consensus die de basis vormt van onze redactiestatuut. Ook nodigen we u uit de colofon te bekijken, met de stukken van onze vaste redactieleden en medewerkers. Heeft u suggesties of brandende vragen die we in een volgend stuk moeten behandelen? Aarzel vooral niet om ons te mailen op info@azady.nl.

Zjir Rashaan,
Hoofdredacteur

Zjir Rashaan
Lees meer van Zjir Rashaan
Be Sociable, Share!

Korte URL: http://azady.nl/?p=747

Geplaatst door op 3 Apr 2010. Gearchiveerd onder Redactioneel Commentaar. Je kan reageren of trackbacken RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

You must be logged in to post a comment Log in

Advertentie

Inloggen | Designed by Gabfire themes